Waarden

DE FUNDAMENTEN

Eerlijkheid en transparantie

Ender and May zoekt altijd naar eerlijke werkwijzen en producten. Daarnaast zijn wij transparant in onze manier van werken, omdat we beseffen dat dit ook steeds belangrijker wordt voor jou, onze allerliefste klant. 

Ender and May ontwerpt producten die mensen voor een lange tijd plezier brengen en die een zo minimaal mogelijke impact hebben op het milieu.

Al onze artikels worden in-house in België ontworpen.

De productie gebeurt in twee productiehuizen in Europa (meer bepaald in Letland en Spanje) en van hieruit worden onze artikels ook rechtstreeks naar jou verstuurd en dat, sinds kort, helemaal gratis!

Algemeen kan er gesteld worden dat er voor de verpakking en verzending zoveel mogelijk gestreefd wordt naar gebruik van papier, karton of andere duurzame oplossingen in een zo passend mogelijke verpakking. 

Ender and May werkt voor al haar producten met een ‘print on demand-systeem‘ om overproductie en deadstock te vermijden.

Wij zijn er heilig van overtuigd dat het ‘print on demand-systeem’ één van de redenen is waarom je je echt goed kan voelen bij het in huis halen van één van onze illustraties, op welke drager ook. Deze manier van werken kan een langere levertermijn opleveren dan we ‘gewoon’ zijn in deze snelle tijden, maar dit is een bewuste keuze van Ender and May, voor wie textiel- en papieroverschotten niet opwegen tegen de grote meerwaarde die deze manier van werken oplevert voor het milieu. Ender and May gaat ervan uit dat haar klanten hier even bewust mee omgaan. 
 

Wil je je item tegen een bepaalde datum in huis? Check hier (onder ‘levertermijn’) dan even de verwerkings- en verzendtijden voor jouw land.

VERBINDEN en samenwerken

Eén plus één is drie. Samen kan je meer. 

Dit eenvoudig principe is volgens Ender and May van zeer groot belang! Daar vind je meteen ook de ontstaansreden van onze Facebook-groep ‘het illustratiev’ en onze blog. Ondernemen is verbinden en samenwerken. 

Design om in thuis te komen

Ender and May verkoopt niet alleen producten, maar ook een manier van leven. Een trager en oprechter leven, waarin positiviteit primeert en ontroering opnieuw toegelaten wordt. In mijn herkenbare stijl wil ik mensen raken en (opnieuw) laten thuiskomen. Authenticiteit en een tikkeltje eigenzinnigheid spelen hierin een belangrijke rol, zonder mijzelf daarbij al te serieus te willen nemen.

Join the club!

INSTANT GOED GEVOEL IN JE MAILBOX EN ABSOLUUT NIETS MEER MISSEN!