Portretfoto Wendy Scheerlinck bezieler van Ender and May

Over

Ender and May - illustrated kindness

Onze missie:

Mensen (opnieuw) met een zachte blik laten kijken naar zichzelf, naar anderen en naar de wereld om hen heen. Want kindness matters en er is veel te weinig van in deze wereld!

Jij bent of denkt anders, maar je bent niet alleen. Wij – bij Ender and May – houden van anders of van ronduit eigenwijs!  

  • Als ietwat rondere dames zich zonder scrupules tonen
  • Als onzekere mensen na jaren zichzelf vinden en plots openbloeien als nooit tevoren
  • Als iemand lak heeft aan wat anderen van hem of haar denken en gewoon aantrekt of doet waar hij of zij zich goed bij voelt
  • Als trager leven een manier van leven wordt waar jij geluk uit haalt, terwijl anderen ervoor kiezen om te blijven doortollen
  • Als jij naar links gaat wanneer iedereen naar rechts gaat

…dan kunnen wij onze ‘yes, eat this!’ of ‘wat een persoonlijkheid!’ onmogelijk bedwingen! Maar ook ‘wees zacht voor jezelf en de anderen’ is nooit veraf.


Wij zijn Ender and May.

En voor ons ben jij, die ‘vreemde’ eend, de inspiratie voor onze designs.

En wij?

Wij willen jou met onze illustraties en quotes bijstaan, steunen, hoop of een laatste duwtje in de rug geven, helpen groeien, de pijn helpen verzachten, een herkenningspunt bezorgen, de weg tonen, een goed gevoel geven …

En tegelijk willen we een soort ‘nieuw normaal’ creëren door te blijven herhalen dat jij mag zijn wie je wil.

Want jij bent zó bijzonder!

Vandaag bieden we in onze webshop al een beperkte, maar duurzame kledingcollectie aan voor dames, heren en kinderen. Alles wordt made-to-order geproduceerd in Europa. Geen deadstocks of overproductie, alleen wat jij bestelt, omdat wij ook lief willen zijn voor het milieu.

Ook onze home collectie en posters worden vandaag allemaal on demand geproduceerd.

Naast de webshop werken we ook samen met eigenzinnige ondernemers ! Kijk wie jou al voorging onder ‘maatwerk’ en laat je inspireren of neem simpelweg contact met ons op voor een vrijblijvende babbel.

Meer weten over mij, mijn missie en ambities met Ender and May? Lees dan zeker het blogartikel waarom dromen brandstof zijn voor je ziel‘.

Volg je Ender and May graag mee op dit wonderlijke pad?  Volg dan zeker de Facebookpagina van Ender and May of vind ons op instagram.

Op zoek naar onze prints? Lees dan even verder op onze contactpagina.

WAT MAG JE nog van Ender and May verwachten?

Via de Facebook-groep ‘het illustratiev’ en via de blog bouwt Ender and May een community op van gelijkgezinden, die geluk vindt in de kleine dingen en duurzamer leven. Geen zware thema’s, maar feelgood content waar jij blij van wordt!

Tekenen of illustreren betekent voor mij de oervorm van ‘vertragen’: de wereld waarnemen en daarna vertalen in je eigen beeldtaal. Zien wat anderen misschien niet zien en tijd nemen om hierbij stil te staan. De Facebook groep ‘het illustratiev’ is er voor jou, om die kleine gelukjes te delen, in de vorm van tekeningen, maar even goed in de vorm van foto’s of woorden. In ‘het illustratiev’ tonen we graag dat het ook anders kan.

Daarnaast trekt Ender and May actief mensen aan die passen binnen het idee van trager leven, bewuste(re) keuzes maken en simpeler leven. Ender and May biedt hen een platform aan via de blog door middel van gastblogs. Heb jij ook interesse om een gastblog te schrijven? Stuur dan snel een mail naar info@enderandmay.be.

BE KIND, JOIN THE CLUB!

INSTANT GOED GEVOEL IN JE MAILBOX EN ABSOLUUT NIETS MEER MISSEN!