Over

JE PASSIE VOLGEN

Ender & May is een in België gevestigde ontwerpstudio die zich richt op pattern design, illustratie en productontwerp (en dat sinds 2019).

Word je helemaal wild van kleuren, texturen en grafische vormen en al helemaal van alles wat met textiel te maken heeft? Dan ben je hier of in één van onze fysieke verkooppunten absoluut aan het juiste adres!

Ben je ondernemer en heb je kleurrijke of creatieve plannen? Ender & May werkt ook op maat! Neem snel een kijkje onder ‘B2B’ (in de balk helemaal bovenaan) of kom gewoon op de koffie!

Maar wie zit er achter Ender & May? 

Dat ben ik, Wendy! 

Als ingenieur-architect ben ik het meest gepassioneerd door het ‘design’ en het ‘project management’ deel van mijn vakgebied. Ik combineer vandaag een fulltime job in hotelrenovaties met mijn passie voor pattern design en illustreren. Wat begon als een hobby veranderde al snel in een nieuw levensdoel: mensen raken door middel van vormen, kleuren en texturen!  Doorheen mijn illustraties wil ik ook een gevoel van herkenning en van ‘thuiskomen’ bij je opwekken en een lans breken voor de iets minder doorsnee figuren.

Maar wat vond ik in deze beide passies, dat ik nog niet vond in mijn job als architect? 

Alex Proba verwoordde het onlangs zo treffend voor de Second Studio podcast: ”architecture is not my thing. It’s way too slow for me, I don’t think I have the patience. I quickly realized that I need that instant gratification. I want to make something and have it and see it.” 

Ik ben een ‘maker’, heel resultaatgericht, met de ogen en oren altijd wijd open. Opportuniteiten zien, out-of-the-box denken en actief samenwerkingen opzoeken is wat ik het allerliefste doe! 

Meer weten over mij, mijn missie en ambities met Ender & May? Lees dan zeker het blogartikel waarom dromen brandstof zijn voor je ziel‘.

Volg je Ender & May graag mee op dit wonderlijke pad?  Volg dan zeker de facebookpagina van Ender & May!  

Op instagram is Ender & May zelfs dubbel aanwezig!

WAT MAG JE nog van Ender & May verwachten?

Via de facebook-group ‘het illustratiev’ en via de blog bouwt Ender & May een community op van gelijkgezinden, die geluk vindt in de kleine dingen en duurzamer leven. Geen zware thema’s, maar feelgood content waar jij blij van wordt!

Zoals de early-adopters vast wel weten, staan mijn voelsprieten altijd open! Zowel met ‘het illustratiev’ als met de blog biedt Ender & May een platform aan aan andere (al dan niet startende) creatieve ondernemers die werken rond illustreren en prints, in de ruime zin van het woord. Daarnaast trekt Ender & May actief mensen aan die passen binnen het idee van trager leven, bewuste(re) keuzes maken en simpeler leven. Ender & May biedt hen een platform aan via de blog door middel van gastblogs. Heb jij ook interesse om een gastblog te schrijven? Stuur dan snel een mail naar info@enderandmay.be.

Ender & May wil vooral kruisbestuivingen doen ontstaan en out-of-the-box denken stimuleren! 

 

Nieuwsbrief

Word je graag op de hoogte gehouden?