Over mij

JE PASSIE VOLGEN

Hey, hallo! Ik ben Wendy Scheerlinck, creatieve duizendpoot en bezieler van Ender & May, het lifestyle merk waaronder ik sinds 2019 mijn illustraties en prints tot leven breng! 

In 2003 zwaaide ik af als ir.-architect aan de universiteit van Gent en sindsdien werkte ik als architect en projectmanager voor verschillende bedrijven en vond ik mijn grootste drive in hotelrenovaties. 

Sedert een tweetal jaar (her)vond ik – naast mijn full-time job, man, zoon, huisje, tuintje, boompje – mijn passie voor illustreren.

Op deze website vind je alvast alles terug rond mijn typische, grafische illustraties. Ja, het moest er eens van komen! 😉

Met mijn unieke, grafische stijl wil ik vooral een gevoel van herkenning en van ‘thuiskomen’ bij je opwekken en wil ik ook een lans breken voor de iets minder doorsnee figuren. Ja hoor, als je het blogartikel waarom dromen brandstof zijn voor je ziel‘ gelezen hebt, ben je zeker mee met wat ik bedoel ;-). Ontdek in dit artikel meer over mij, mijn missie en ambitie met Ender & May.

Ik wens je alvast een fijne ontdekkingstocht !

nieuwe passies

Naast tekenen ontdekte ik een drietal jaar geleden ook de wondere wereld van surface design. Wat een ontdekking! Zelf prints ontwerpen en deze dan digitaal laten printen op textiel voor mode- en interieurtoepassingen.  

Het voelde alsof AL mijn interesses in één discipline gebundeld werden! Waarom had ik hier nooit eerder van gehoord???

In mijn droom vloeien mijn illustraties en prints al naadloos in elkaar over op één plek…en dat is de plek waar jij je nu bevindt. De eerste babystap is intussen gezet bij het onderdeeltje B2B – prints, maar ook op de webshop bied ik stilaan meer en meer prints aan!  

Volg je Ender & May graag mee op dit wonderlijke pad?  Volg dan zeker de facebookpagina van Ender & May!  

Opgelet: alleen voor échte fans 😉

Maar geen nood voor de plaatjeskijkers….op instagram is Ender & May zelfs dubbel aanwezig!

WAT MAG JE nog van mij verwachten?

wel…

via de facebook-group ‘het illustratiev’ en via mijn blog bouw ik een community op van gelijkgezinden, die geluk vindt in de kleine dingen en duurzamer leven. Geen zware thema’s, maar feelgood content waar jij blij van wordt!

Zoals mijn early-adopters vast wel weten, staan mijn voelsprieten altijd open! Zowel met ‘het illustratiev’ als met mijn blog bied ik een platform aan aan andere (al dan niet startende) creatieve ondernemers die werken rond illustreren en prints, in de ruime zin van het woord. Daarnaast trek ik actief mensen aan die passen binnen het idee van trager leven, bewuste(re) keuzes maken en simpeler leven. Ik bied hen een platform aan via mijn blog door middel van gastblogs. Heb jij ook interesse om een gastblog te schrijven? Stuur dan snel een mail naar info@enderandmay.be.

Ender & May wil vooral kruisbestuivingen doen ontstaan en out-of-the-box denken stimuleren! 

WANT JIJ VERDIENT DAT! 

Nieuwsbrief

Word je graag op de hoogte gehouden?