Over

JE PASSIE VOLGEN

Ender & May is een in België gevestigde ontwerpstudio die zich richt op surface design, illustratie en productontwerp. Ender & May werd in 2019 opgericht door Wendy Scheerlinck. Haar creativiteit resulteert in een feest van kleuren, texturen en grafische vormen!

Als ingenieur-architect is zij het meest gepassioneerd door het ‘design’ en het ‘project management’ deel van haar vakgebied. Ze combineert vandaag een fulltime job in hotelrenovaties met haar passie voor pattern design en illustreren. Wat begon als een hobby veranderde al snel in een nieuw levensdoel: mensen blij maken en een goed gevoel geven door middel van vormen, kleuren en texturen!  Doorheen haar illustraties wil ze ook een gevoel van herkenning en van ‘thuiskomen’ bij je opwekken en een lans breken voor de iets minder doorsnee figuren.

Maar wat vond zij in deze beide passies, dat zij nog niet vond in haar job als architect? 

Alex Proba verwoordde het onlangs zo treffend voor de Second Studio podcast: ”architecture is not my thing. It’s way too slow for me, I don’t think I have the patience. I quickly realized that I need that instant gratification. I want to make something and have it and see it.” 

Wendy is een ‘maker’, heel resultaatgericht, met de ogen en oren altijd wijd open. Opportuniteiten zien, out-of-the-box denken en actief samenwerkingen opzoeken is wat zij het allerliefste doet. 

Meer weten over Wendy, haar missie en ambities met Ender & May? Lees dan zeker het blogartikel waarom dromen brandstof zijn voor je ziel‘.

Volg je Ender & May graag mee op dit wonderlijke pad?  Volg dan zeker de facebookpagina van Ender & May!  

Op instagram is Ender & May zelfs dubbel aanwezig!

WAT MAG JE nog van Ender & May verwachten?

Via de facebook-group ‘het illustratiev’ en via de blog bouwt Ender & May een community op van gelijkgezinden, die geluk vindt in de kleine dingen en duurzamer leven. Geen zware thema’s, maar feelgood content waar jij blij van wordt!

Zoals de early-adopters vast wel weten, staan onze voelsprieten altijd open! Zowel met ‘het illustratiev’ als met de blog biedt Ender & May een platform aan aan andere (al dan niet startende) creatieve ondernemers die werken rond illustreren en prints, in de ruime zin van het woord. Daarnaast trekt Ender & May actief mensen aan die passen binnen het idee van trager leven, bewuste(re) keuzes maken en simpeler leven. Ender & May biedt hen een platform aan via de blog door middel van gastblogs. Heb jij ook interesse om een gastblog te schrijven? Stuur dan snel een mail naar info@enderandmay.be.

Ender & May wil vooral kruisbestuivingen doen ontstaan en out-of-the-box denken stimuleren! 

 

Nieuwsbrief

Word je graag op de hoogte gehouden?