Over

JE PASSIE VOLGEN

Wat is het toppunt van duurzaamheid?

Naakt rondlopen. Klopt. Maar dat gaan we uiteraard niet doen.

In plaats daarvan zoeken we bij Ender and May zoveel mogelijk naar producten die hun strepen verdiend hebben op vlak van duurzaamheid. Nadien gooien we er een Ender and May ‘sausje’ over, zodat het unieke items worden. Unieke items die bovendien allemaal ‘on demand’ gemaakt worden nadat jij ze besteld hebt! Zo vermijden we overproductie, deadstocks en massa’s waterverbruik!

Word jij hier blij van?

Ik ook! Ik, dat is Wendy Scheerlinck, ingenieur-architect én creatieve vrijheidszoeker!

Tijdens alle vrije gaatjes in mijn leven leerde ik mezelf illustreren, prints ontwerpen, naaien, fotograferen, beeldhouwen en zelfs meubels ontwerpen. Daarnaast ben ik een fervente liefhebber van mode, design én niet te vergeten Flow-magazine!

Als selfmade woman is ‘maken’ mijn grootste levensdoel, want een ‘maker’ die niet ‘maakt’ voelt zich nu eenmaal leeg vanbinnen. Zo zag Ender and May eind 2019 het levenslicht.

Al mijn ontwerpen voor Ender and May houden op één of andere manier verband met trager leven, genieten van de kleine dingen, elkaar nemen voor wie we zijn, positiviteit en andere keuzes maken, vaak met een vleugje humor! Want ja, er mag al eens gelachen worden!

Word jij wild van onze designs?

Naast de webshop werken we ook samen met ondernemers ! Kijk wie jou al voorging onder ‘maatwerk’ en laat je inspireren of neem simpelweg contact met mij voor een vrijblijvende babbel.

Meer weten over mij, mijn missie en ambities met Ender and May? Lees dan zeker het blogartikel waarom dromen brandstof zijn voor je ziel‘.

Volg je Ender and May graag mee op dit wonderlijke pad?  Volg dan zeker de Facebookpagina van Ender and May of vind ons op instagram.

Op zoek naar onze prints? Lees dan even verder op onze contactpagina.

WAT MAG JE nog van Ender and May verwachten?

Via de Facebook-groep ‘het illustratiev’ en via de blog bouwt Ender and May een community op van gelijkgezinden, die geluk vindt in de kleine dingen en duurzamer leven. Geen zware thema’s, maar feelgood content waar jij blij van wordt!

Tekenen of illustreren betekent voor mij de oervorm van ‘vertragen’: de wereld waarnemen en daarna vertalen in je eigen beeldtaal. Zien wat anderen misschien niet zien en tijd nemen om hierbij stil te staan. De Facebook groep ‘het illustratiev’ is er voor jou, om die kleine gelukjes te delen, in de vorm van tekeningen, maar even goed in de vorm van foto’s of woorden. 

Daarnaast trekt Ender and May actief mensen aan die passen binnen het idee van trager leven, bewuste(re) keuzes maken en simpeler leven. Ender and May biedt hen een platform aan via de blog door middel van gastblogs. Heb jij ook interesse om een gastblog te schrijven? Stuur dan snel een mail naar info@enderandmay.be.

Nieuwsbrief

Word je graag op de hoogte gehouden?