Blog

JOUW FEELGOOD MOMENT

slak op groen geel fruit

14/09/2022

Als ik zeg dat we dezer dagen terug tegen kruissnelheid leven, lijkt dat me geen understatement. De welverdiende vakantie is voorbij, de kinderen gaan terug naar school, de hobby’s en sportactiviteiten worden weer opgestart…we willen álles uit het leven halen. Op de koop toe worden we dezer dagen overspoeld
duurzaam wasmiddel Brauzz gepresenteerd met wasknijpers, kaars en onderzetter in zelfde kleurenpallet

06/06/2022

Ik herinner me nog precies wanneer mijn ‘Frank’ (sorry, ik ben nog van dié generatie) voor het eerst viel : … dat het toch écht niet nodig was om mijn kleerkast altijd maar voller te stouwen met nieuwe items, liefst van de laatste collectie  … dat ik eigenlijk als
jongen op dek van motorboot Weisensee Karinthië Oostenrijk

11/08/2021

Onze vakantie is nog maar net voorbij of we maken alweer plannen voor de volgende … maar niet vooraleer ik jullie mijn beste tips meegeef voor een geslaagde familievakantie in Oostenrijk! Karinthië Het was inmiddels het tweede jaar op rij dat we, tussen de coronapieken door, de Oostenrijkse bergen
Doe-het-zelf paneel wereldbol 'one world'

26/05/2021

Wie kan – in godsnaam – maanden op voorhand, inschatten hoeveel stuks er van een bepaald kledingstuk uiteindelijk over de toonbank zullen gaan? Nog gezwegen over een crisis als deze van vandaag, want dit had echt niemand zien aankomen….iemand? En toch blijven de mode-industrie, maar ook andere sectoren, vaak
Kindje met gebreide muts en trui in de sneeuw kijkend naar de eerste sneeuw die valt

15/01/2021

Eindelijk heb ik mijn druk bevraagde man te strikken gekregen om een artikel te schrijven voor mijn blog! Whoop whoop! Kurt is niet alleen een biker in hart en nieren – op straat, langs de smalste holle wegen, doorheen modder en ja, zelfs downhill als het kan (en mag)
upcycled jeans met visual mending patroon

16/10/2020

Laura Switten van Honesse schreef voor Ender and May een gastblog over upcycling van kledij. Daar zijn we uiteraard heel blij mee! Laura is bezielster van Honesse, een webshop gewijd aan duurzame en eerlijk gemaakte basics. Denk aan nachtkleding, lingerie en andere basics uit natuurlijke stoffen zoals biokatoen, linnen
dromenvanger belicht door een felle zon

16/09/2020

Toegegeven, ik heb misschien een kleine mid-life crisis…maar how how, ik zat nog nooit zo goed in mijn vel! Maar onderschat het niet… ik ben hiervoor écht tot op het bot moeten gaan… Ik ben niet doorsnee Nooit geweest. Mijn ouders gingen uit elkaar in een tijd dat scheiden
Kinderen op kamp, aan het spelen met een kleurrijk zeil op een weide

22/08/2020

Toen ik vernam dat Sara Van Acker een nieuwe functie bij SOS Kinderdorpen zou opnemen was ik stiekem een beetje jaloers. Met Sara heb ik jaren geleden mijn broek versleten op de banken van het secundair te Gijzegem. Met SOS Kinderdorpen hebben wij, mijn man en ik, persoonlijk een
Illustratie van de Nederlandse illustrator Irma van Osch over geluk

21/06/2020

Toen ik deze tekening zag van de Nederlandse illustrator Irma van Osch dacht ik meteen aan een gastblog. Benieuwd naar haar visie over geluk, vroeg ik haar om in enkele woorden neer te pennen wat geluk voor haar precies betekent. Dromen op papier Geluk, wat is dat dan? Voor
verlaten bank onder een grote boom aan de rand van een meer

07/06/2020

Als er één ding is wat de lockdown ons heeft opgeleverd, dan is het wel ons buur(t)bewustzijn, zoals ik het graag noem. Een korte blik van onze buurman of -vrouw bleek al voldoende om de opgekropte woorden van wéken er in één keer te laten uitvloeien. En of dat

28/05/2020

Met het online zetten van deze website, is meteen ook jouw feelgood lifestyle blog geboren! Even een moment van vertragen, te midden van de ratrace van ons leven, waarin ik jou dat ‘kleine gelukske’ gun. In de loop van de jaren ontwikkelde ik een zesde en zevende zintuig: ogen

JOIN THE CLUB!

INSTANT GOED GEVOEL IN JE MAILBOX EN ABSOLUUT NIETS MEER MISSEN!