JOUW FEELGOOD LIFESTYLE BLOG IS GEBOREN!

28/05/2020

Met het online zetten van deze website, is meteen ook jouw feelgood lifestyle blog geboren!

Even een moment van vertragen, te midden van de ratrace van ons leven, waarin ik jou dat ‘kleine gelukske’ gun.

In de loop van de jaren ontwikkelde ik een zesde en zevende zintuig: ogen die verder kijken dan mijn neus lang is (figuurlijk uiteraard) en voelsprieten die verder reiken dan mijn achtertuin.

Wie mij persoonlijk kent, weet dat ik te vergelijken ben met een goed absorberende spons. Eentje die het water maar even kan ophouden omdat ze al snel te verzadigd is: door te delen wat mij inspireert, instant happiness bezorgt en een gevoel van authenticiteit geeft, verbind ik mensen in diezelfde zoektocht naar klein geluk en een eenvoudiger leven. En het is tegelijk ook nog eens het liefste wat ik doe!

Wat kan je verwachten?

Met deze blog wil ik wat anti-gif maken voor alles wat zich momenteel buiten onze bubbel afspeelt en ons zoveel bewuster maakt van wat écht belangrijk is in ons leven. Ook na Covid-19 moeten we die positiviteit en dat bewustzijn, blijven vasthouden. En er is maar één manier om dat te doen: durf te genieten van de kleine dingen…genoeg stof dus voor een inspirerende blog!

Bezorg jij anderen ook graag een ‘klein gelukske’?

Inspireer jij ook graag andere mensen, maak jij bewust andere keuzes of ben jij ook op zoek naar een simpeler leven? Heb je altijd al eens de ziel uit je lijf willen schrijven, maar vond je niet het juiste forum? Of ben je al blogger en heb je een idee voor een gastblog? Laat van je horen! Ik luister met plezier naar jouw verhaal!

Maar eerst even klinken!

Vandaag vier ik niet alleen de geboorte van deze blog maar ook een grote mijlpaal in mijn leven. Ik hoop er straks wat bubbels op te kunnen drinken samen met de rest van mijn bubbel. Het mooiste moet nog komen!

Santé!

Jouw geluksbrenger

Foto van @woutvanacker op @Unsplash

Nieuwsbrief

Word je graag op de hoogte gehouden?